Selskapslokale

Vi tilbyr utleie av selskapslokale for diverse arrangement. Det kan være dåp, bursdager, konfirmasjon, kurs og møtevirksomhet o.l.

Velkommen også til alternative arrangement, som for eksempel: galleriutstilling, live-musikk og champagnekveld, yoga og kurs/foredrag. Dette er det for lite av, og jeg ønsker å være en god vertinne for ulike happeninger.

Priser

 • Kr 7500,- for heldags på helg (f.eks konfirmasjon, dåp), tillegg på vask kr 1800 eks mva.
 • Kr 7000,- for heldags møte/kurs, tillegg på vask kr 1800 eks mva.
 • Kr 3500,- for halvdags møte/kurs tillegg på vask kr 1800 eks mva.
 • Disse prisene er ved organisering og rigging av lokalet selv (før og etter). Om vertskap bidrar kommer det i tillegg times-pris på 300 kr eks mva.
 • Andre typer arrangementer på forespørsel.

Det er mulig å avtale halvdags eller heldags leie med croissanter og drikke, typer og priser avtales.

Selskapslokalet kan leies 2 år fram i tid.

Informasjon

Selskapslokalet egner seg til grupper opp mot ca 35 stk, men er også koselig til mindre grupper. Lokalet har 14 bord på 80×120, stoler og alt av dekketøy. Duker må holdes av den enkelte. Lokalet har en stor scene med god belysning, lydanlegg, prosjektor og lerret. Wifi er tilgjengelig. Varmepumpe, vedovn og et godt ventilasjonssystem er i lokalet, samt en liten garderobe, et anretningskjøkken, og kjøle- og fryseskap.

Kjøkkenet egner seg ikke til stor matlaging, da det kun er en vanlig komfyr der. Det tåles ikke at det monteres opp eksterne koketopper, da el-anlegg ikke er beregnet for det. Det er beregnet til å passe best for catering mat.

 • Et backstage rom med en koselig sofagruppe.
 • Godkjent brannslukningsutstyr og ventilasjon.
 • Egen parkering og uteområde, bak låve (ikke i gårdstunet).
 • Kaffefilter, torky, vaskemiddel til oppvaskmaskin og toalettpapir finnes i lokalet.
 • Dekketøy til 40 stk
 • Vannkaraffel, suppeterrin, fat, kakespader, noen blomstervaser, lysestaker finnes, evt ta med egne hvis ønskelig.
 • Duker må ordnes av de som leier.

En bekreftelse på godkjent reservasjon vil bli sendt på mail, når betaling er mottatt iht. betalingsfristen på 14 dager fra bestillingsdato. Dersom leiesum ikke er betalt innen fristen, opphører reservasjonen, og det åpnes for andre. Leietaker må rydde lokalet etter bruk, kaste søppel og ta oppvask. Det er egen vaskehjelp som vasker lokalet i etterkant, da det er ønskelig med en god standard.

Avtal gjerne å få se på lokalet.

Samarbeidspartnere

Moulangerie har gode samarbeidspartnere, så det er mulig å få hjelp til å lage flotte arrangement og pakkeløsninger.

Catering

Vi har samarbeid med, og kan levere mat fra To Rom og Kjøkken. 

To Rom og Kjøkken kan levere til alle typer arrangement hjemme eller på jobb, eller til et egnet lokale dere har tilgang til. Dersom det er kjøkken på stedet kan vi levere ulike menyer og våre kokker er tilstede for å tilberede maten for deg og dine gjester. Ønsker du serveringshjelp kan vi også tilby dette.

I tillegg har vi menyen «En smak av Trøndelag», som er egnet for større eller mindre lag som vil forsyne seg selv fra en buffet. Rettene kan tilpasset som «gaffel-mat» eller vi kan ordne fingermat dersom selskapet skal mingle, og ha stående bespisning.

Vi har samarbeid med, og kan levere mat fra Kontrast Catering AS i Trondheim. De har bred erfaring i levering av mat til alle typer selskap og sammenkomster. 45 års erfaring fra toppkjøkken i Norge og New York. De kan også vise til norske og internasjonale titler i kokkekonkurranser.

De tilbyr mat laget fra grunnen av, tilberedt med klassiske og moderne teknikker. Med lidenskap og lang erfaring, lager vi mat av førsteklasses råvarer, fra produsenter vi har et godt samarbeid med. De har hovedfokus på bruk av lokalproduserte produkter og er kompromissløs på bruk av sesongens råvarer.

Gjør bestillinger og les mer her >

Vi har samarbeid med, og kan levere mat fra Schei Jakobsen café & interiør. De har variert meny etter dagens råvarer, som salater, supper, sandwicher og masse annet godt. «Vi er stolte av faget vårt, og lager all maten fra bunnen av. Kokkene sørger for ferskt brød og deilig bakst hver dag».

Gjør bestillinger og les mer her

Movaldet – laksefiske

Mo Gård har utleie av laksefiske fra 1. juni – 1. september i Gaula. Det er ca. 700 m med fiskerett. Ved laksevaldet er det ei hytte med 5 sengeplasser, kokemuligheter og toalett. En fin gapahuk er satt opp ved elvebredden, og en robåt er til disposisjon. Laksevaldet ligger fint til, og her får man ro i sjelen.

Gå inn på mogård.no for priser. Bestilling kan også gjøres via denne siden, og det er også mulig å forhåndsbestille f.eks. croissanter eller en middag oppe på Mo Gård under oppholdet.