Croissanter

Våre croissanter er bakt etter fransk metode, med fokus på smak og kvalitet. De bakes med ekte smør, melk rett fra kua, og mye tid og kjærlighet. Vi lager også karamell og alle fyll (unntatt sjokolade), fra bunnen av.

Croissanter lages i ulike typer, se bilder under, men ikke alltid at vi har alle typene på lager, da det tar 3 dager å lage en type Croissant.

Pris pr. stk.

Klassisk croissant , kr 45

Grov croissant , kr 45

Pain au Chocolat – Valrhona sjokoladefyll, kr 55.

Bringebærcroissant – bringebærfyll, kr 70.

Mandelcroissant – mandelmasse og mandelflak, kr 60.

Vaniljecroissant – fylt med vaniljekrem, kr 70.

Sjokovanilje – fylt med vaniljekrem og toppet med Valrhona sjokolade, kr 75.

Croissant-Cruffin – kanel, eller karamell og ristet nøtter (etter hva vi har av type) , kr 62 .

Frosne deigemner – hver type selges i pakker på 10 stk, disse må også forhåndsbestilles.

  • Grov og fin croissant, kr 400 (pris i utsalg på Melhus).
  • Croissant med mandel, pain au chocolat kr 450 (pris i utsalg på Melhus).

Croissanter med annet fyll , selges kun ferske.

Se veiledning på hev og stek av croissanter >

Smak og kvalitet – lokale, norske produkter

Jeg ønsker å bruke mest mulig lokale og norske produkter, for å kunne støtte opp om de vi har rundt oss, og for sporbarhet og miljøhensyn.

  • Melk fra glade kyr i Soknedal.
  • Egg fra lokale høner, ved Oppstu gård på Kvål.
  • Mel fra mølla i Buvika.
  • Ekte meierismør fra TINE.
  • Honning fra Øverborten Gård
  • Emballasje og etiketter produsert i Norge.
  • Lokale helter til å hjelpe meg med firma, nettside og markedsføring.