Selskapslokale

Arrangement-lokale for dåp, bursdager, konfirmasjon, møtevirksomhet?

Vi tilbyr utleie av selskapslokale for diverse arrangement. Det kan være dåp, bursdager, konfirmasjon, kurs og møtevirksomhet o.l.

Velkommen også til alternative arrangement, som for eksempel; Galleri utstilling, live-musikk og Champagne kveld, yoga og kurs/ foredrag. Dette er det for lite av. Jeg ønsker å være en god vertinne for ulike happeninger.

Priser

  • Kr 5000,- , for heldags (feks konfirmasjon, dåp), tillegg på vask Kr 1500.
  • Kr 4000,- for heldags møte/kurs, tillegg på vask Kr 1500.
  • Kr 2500,- for halv-dags/kvelds kurs/møte, tillegg på vask Kr 1500.
  • Disse prisene er ved organisering og rigging av lokalet selv (før og etter). Om vertskap bidrar kommer det i tillegg times-pris på 250 kr eks mva.
  • Andre typer arrangementer på forespørsel.

Det er mulig å avtale halvdags eller heldags leie med croissant buffet, der pris pr stk for croissant buffet med pålegg, kaffe/Te er på Kr 250,-.

Det kan leies ut 2 år fram i tid.

Informasjon

Selskapslokalet egner seg til grupper opp mot 40 stk, men er også koselig til mindre grupper på 10-30 stk. Lokalet har 14 bord på 80×120, stoler og alt av dekketøy. Duker må holdes av den enkelte. Lokalet har en stor scene men god belysning, lydanlegg, prosjektor og lerret. Wifi er tilgjengelig. Varmepumpe, vedovn og et godt ventilasjonssystem. En liten garderobe, et antretningskjøkken, kjøle og fryseskap er i lokalet.

  • Et backstage rom med en koselig sofagruppe.
  • Godkjent brannslukningsutstyr og ventilasjon.
  • Egen parkering og uteområde.

En bekreftelse på godkjent reservasjon vil bli sendt på mail når betaling er mottatt iht. betalingsfristen på 14 dager fra bestillngsdato. Dersom leiesum ikke er betalt innen fristen, opphører reservasjonen, og det åpnes for andre. Leietaker må rydde lokalet etter bruk,  kastesøppel og oppvask må taes. Det er egen vaskehjelp som vasker ned lokalet i etterkant, da det er ønskelig med en god standard.@

Samarbeidspartnere

Moulangerie As har gode samarbeidspartnere, så det er mulig å få hjelp til å lage flotte arrangement og pakkeløsninger.

Catering

Vi ha samarbeid og kan levere mat fra Kontrast Catering AS i Trondheim. De har bred erfaring i levering av mat til alle typer selskap og sammenkomster. 45 års erfaring fra toppkjøkken i Norge og New York. De kan også vise til norske og internasjonale titler i kokkekonkurranser.

De tilbyr mat laget fra grunnen av, tilberedt med klassiske og moderne teknikker. Med lidenskap og lang erfaring, lager vi mat av førsteklasses råvarer, fra produsenter vi har et godt samarbeid med. De har hovedfokus på bruk av lokalproduserte produkter og er kompromissløs på bruk av sesongens råvarer.

Gjør bestillinger og les mer her >

Vi ha samarbeid og kan levere mat fra Schei Jakobsen café & interiør. De har variert meny etter dagens råvarer, som salater, supper, sandwicher og masse annet godt. Stolte av faget vårt, og lager all maten fra bunnen av. Kokkene sørger for ferskt brød og deilig bakst hver dag.

Gjør bestillinger og les mer her

Ta kontakt

Mo Gård, Kregnesveien 355, 7224 Melhus

Mail: kjersti@moulangerie.no

Mobil: +47 990 24 124

Movaldet – laksefiske

Mo Gård har utleie av laksefiske i Gaula.

Mo Gård har utleie av laksefiske fra 1 juni-1 september i Gaula. Det er ca 700 m med fiskerett. Ved laksevaldet er det ei hytte med 5 sengeplasser, kokemuligheter og toalett. En fin gapahuk er satt opp ved elvebredden og en robåt er til disposisjon. Laksevaldet ligger fint til, og her får man ro i sjelen.

Gå inn på mogård.no for priser. Bestilling kan også gjøres via denne siden, og det er også mulig å forhåndsbestille feks croissanter eller en middag oppe på Mo Gård under oppholdet.

Ta kontakt

Mo Gård, Kregnesveien 355, 7224 Melhus

Mail: kjersti@moulangerie.no

Mobil: +47 990 24 124

Se flere bilder

Instagram: https://www.instagram.com/moulangerie

Facebook: https://www.facebook.com/moulangerie