Selskapslokale

Arrangement-lokale for dåp, bursdager, konfirmasjon, møtevirksomhet?

Vi tilbyr utleie av selskapslokale for diverse arrangement. Det kan være dåp, bursdager, konfirmasjon, kurs og møtevirksomhet o.l.

Velkommen også til alternative arrangement, som for eksempel; Galleri utstilling, live-musikk og Champagne kveld, yoga og kurs/ foredrag. Dette er det for lite av. Jeg ønsker å være en god vertinne for ulike happeninger.

Priser

  • Kr 6000,- , for heldags på helg (feks konfirmasjon, dåp), tillegg på vask Kr 1500.
  • Kr 5000,- , for heldags møte/kurs, tillegg på vask Kr 1500.
  • Kr 3000,- , for halvdags møte/kurs tillegg på vask Kr 1500.
  • Disse prisene er ved organisering og rigging av lokalet selv (før og etter). Om vertskap bidrar kommer det i tillegg times-pris på 300 kr eks mva.
  • Andre typer arrangementer på forespørsel.

Det er mulig å avtale halvdags eller heldags leie med croissant buffet, der pris pr stk for croissant buffet med pålegg, kaffe/Te er på Kr 250,- eks mva.

Det kan leies ut 2 år fram i tid.

Informasjon

Selskapslokalet egner seg til grupper opp mot 40 stk, men er også koselig til mindre grupper på 10-30 stk. Lokalet har 14 bord på 80×120, stoler og alt av dekketøy. Duker må holdes av den enkelte. Lokalet har en stor scene men god belysning, lydanlegg, prosjektor og lerret. Wifi er tilgjengelig. Varmepumpe, vedovn og et godt ventilasjonssystem. En liten garderobe, et antretningskjøkken, kjøle og fryseskap er i lokalet.

  • Et backstage rom med en koselig sofagruppe.
  • Godkjent brannslukningsutstyr og ventilasjon.
  • Egen parkering og uteområde.

En bekreftelse på godkjent reservasjon vil bli sendt på mail når betaling er mottatt iht. betalingsfristen på 14 dager fra bestillngsdato. Dersom leiesum ikke er betalt innen fristen, opphører reservasjonen, og det åpnes for andre. Leietaker må rydde lokalet etter bruk,  kastesøppel og oppvask må taes. Det er egen vaskehjelp som vasker ned lokalet i etterkant, da det er ønskelig med en god standard.

Samarbeidspartnere

Moulangerie As har gode samarbeidspartnere, så det er mulig å få hjelp til å lage flotte arrangement og pakkeløsninger.

Catering

Vi har samarbeid og kan levere mat fra To Rom og Kjøkken. 

To Rom og Kjøkken kan levere til alle typer arrangement hjemme eller på jobb, eller til et egnet lokale dere har tilgang til. Dersom det er kjøkken på stedet kan vi levere ulike menyer og våre kokker er tilstede for å tilberede maten for deg og dine gjester. Ønsker du serveringshjelp kan vi også tilby dette.

I tillegg har vi menyen «En smak av Trøndelag» som er egnet for større eller mindre lag som vil forsyne seg selv fra en buffet. Rettene kan tilpasset som «gaffel-mat» eller vi kan ordne fingermat dersom selskapet skal mingle og ha stående bespisning.

Vi ha samarbeid og kan levere mat fra Kontrast Catering AS i Trondheim. De har bred erfaring i levering av mat til alle typer selskap og sammenkomster. 45 års erfaring fra toppkjøkken i Norge og New York. De kan også vise til norske og internasjonale titler i kokkekonkurranser.

De tilbyr mat laget fra grunnen av, tilberedt med klassiske og moderne teknikker. Med lidenskap og lang erfaring, lager vi mat av førsteklasses råvarer, fra produsenter vi har et godt samarbeid med. De har hovedfokus på bruk av lokalproduserte produkter og er kompromissløs på bruk av sesongens råvarer.

Gjør bestillinger og les mer her >

Vi har samarbeid og kan levere mat fra Schei Jakobsen café & interiør. De har variert meny etter dagens råvarer, som salater, supper, sandwicher og masse annet godt. Stolte av faget vårt, og lager all maten fra bunnen av. Kokkene sørger for ferskt brød og deilig bakst hver dag.

Gjør bestillinger og les mer her