Croissanter

Våre croissanter

  • Croissant 80 g, kr 35
  • Croissant grov 80 g, kr 35
  • Pain au chocolat med Valrhona sjokoladefyll, kr 40
  • Croissant med hjemmelaget fyll – mandel, eple, bringebær, og salt karamell/pecannøtt, kr 40
  • Cruffin (kanelcroissant), kr 40
  • Croissant med hjemmelaget vaniljekrem, kr 45
  • Croissant med hjemmelaget vaniljekrem og Valrhona sjokoladetopping, kr 50
  • Wienerbrød med hjemmelaget fyll, kr 40
  • Tebriks, kr 35

Pris pr stk.

Frosne deigemner (selges i pakker på 10 stk.)

  • Frosne deigemner croissant grov og fin, kr 25 pr stk. (kr 250 for 10 pk)
  • Frosne deigemner med fyll, kr 30 pr stk. (kr 300 for 10 pk)

Vaniljecroissanter og wienerbrød selges kun ferske.

Se veiledning på hev og stek av croissanter >

Croissant

Grov croissant

Pain au chocolate  

Eplecroissant

Bringebærcroissant  

Mandelcroissant

Vaniljecroissant: vanlig croissant fylt med vaniljekrem etter steking

Cruffin (kanelcroissant)

Croissant med vaniljekrem og Valrhona sjokoladetopping

Croissant-snurr med salt karamell og pecannøtt

Wienerbrød

Tebriks

Smak og kvalitet – lokale, norske produkter

Jeg ønsker å bruke mest mulig lokale og norske produkter, for å kunne støtte opp om de vi har rundt oss, og for sporbarhet og miljøhensyn.

  • Melk fra glade kyr i Soknedal.
  • Egg fra lokale høner, ved Oppstu gård på Kvål.
  • Mel fra mølla i Buvika.
  • Ekte meierismør fra TINE.
  • Emballasje og etiketter produsert i Norge.
  • Lokale helter til å hjelpe meg med firma, nettside og markedsføring.