Croissanter

Vi elsker croissanter

Jeg elsker croissanter, og jeg elsker gode croissanter. Det er nesten umulig å få tak i, siden alle benytter bake-off (ferdigprodukt) fra utlandet, som de hever og steker. Disse croissanter er tilsatt unødvendig heve og konserveringsmiddel, og de inneholder sjelden ekte råvarer. Dette ønsker jeg å få en endring på.

Hva og hvorfor

Kokkespiren har våknet igjen, og nå er jeg tent på å få frem ekte produkter. Jeg vil tilby Norges beste croissanter, bakt etter fransk metode. Med fokus på smak og kvalitet. Disse skal bakes med ekte smør, melk rett fra kua, mye tid og kjærlighet.

Image with visual parallax effect

Våre croissanter

  • Croissant 80 g, Kr 35,-
  • Croissant 80 g, grov, Kr 35,-
  • Pain au chocolat, med Valrhona 55 sjokolade, Kr 40,-
  • Croissant med hjemmelaget fyll; mandel, eple, bringebær og salt karamell/pecannøtt, Cruffin(kanelcroissant) kr 40,-
  • Croissant med hjemmelaget vaniljekrem, kr 45,-
  • Croissant med hjemmelaget vaniljekrem, med Valrhona sjokolade topping , kr 50,-
  • Wienerbrød med hjemmelaget fyll, kr 40,-

Pris pr stk.

Frosne deigemner

  • Fryste deigemner vanlig grov og fin, Kr 25 ,-
  • Fryste deigemner med fyll, Kr 30,-

Vanilje croissanter og wienerbrød, selges kun ferske.

Se veiledning på hev og stek av croissanter >

Åpningstid

Åpningstid mandag-fredag, kl. 08.00-15.30, kun ved forhåndsbestilling, senest dagen før og før kl 14.00. Pga det tar 20 timer å produsere, og 10 timer å heve. Det er alltid mulighet til å hente ut bestilte ferske croissanter i varelager, utenom åpningstiden.

Jul, påske, fellesferie og helligdager er det stengt.

Grov croissant

Croissant  

Pain au chocolate  

Eplecroissant

Bringebærcroissant  

Mandelcroissant

Vaniljecroissant : en vanlig croissant fylt med vaniljekrem etter steking.

Salt karamell og pecanøtt: croissant-snurr

Wienerbrød

Bestill dine croissanter

Bakt på den ekte franske metoden. Norges beste croissanter?

Bestilling

Det tar 20 timer å lage en porsjon. Bestillinger må være inne 1-2 dager før, og senest dagen før kl. 14.00.

Bestillinger må gjøres pr mail, kjersti@moulangerie.no, (ikke via Instagram, Snapchat osv.). Du får en bekreftelse som svar, om bestillingen er ok.

Croissantene kan hentes på Mo gård, Moulangerie AS, i åpningstiden mandag-fredag, kl. 08.00-15.30. Alternativt kan de hentes ut i lagerrom etter åpningstid.

Croissantene vil også kunne kjøpes ved Kafé Schei Jakobsen på Melhus, Korn Interiør i Buvika, Røft Rotisseri , Jacobsen og svart, Ila 57-bakst og pizza, Soknedal Bakeri (5 utsalg), de har litt lenger åpningstid, og også åpent på lørdager. Hotell Scandic Nidelven har mini-croissanter fra Moulangerie, på frokostbuffeen.

De frosne deigemnene selges kun fra utsalget hos Moulangerie. Vanilje croissanter og wienerbrød selges kun som fersk.

Betaling: Kort eller Vipps; Moulangerie AS.

Faktura kan avtales.

Abonnenter

Mindre kafeer/bedrifter, som ønsker en fast bestilling for eksempel en gang i uka.  Utkjøring: Her kjøres nystekte croissanter ut til bedriften, egen pris på kjøring kommer i tillegg. Ta kontakt på mail.

Smak og kvalitet

Lokale og norske produkter.

Jeg ønsker å bruke mest mulig lokale og norske produkter, for å kunne støtte opp om de vi har rundt oss, og for sporbarhet og miljøhensyn.

  • Melk fra glade kyr i Soknedal.
  • Egg fra lokale høner, ved Oppstu gård, på Kvål.
  • Mel fra mølla i Buvika.
  • Ekte meierismør fra TINE.
  • Emballasje og etiketter produsert i Norge.
  • Lokale helter til å hjelpe meg med firma, nettside og markedsføring.

Se flere bilder

Instagram: https://www.instagram.com/moulangerie

Facebook: https://www.facebook.com/moulangerie