Croissanter

Våre croissanter er bakt etter fransk metode, med fokus på smak og kvalitet. De bakes med ekte smør, melk rett fra kua, og mye tid og kjærlighet. Vi lager også karamell og alle fyll (unntatt sjokolade), fra bunnen av.

Pris pr. stk.

Klassisk croissant 80g, kr 35.

Grov croissant 80g, kr 35.

Snickerscroissant – karamell, peanøtter og Valrhona sjokolade, kr 45.

Pain au Chocolat – Valrhona sjokoladefyll, kr 40.

Eplecroissant – fylt med eplekompott, kr 40.

Bringebærcroissant – bringebærfyll, kr 40.

Mandelcroissant – mandelmasse og mandelflak, kr 40.

Vaniljecroissant – fylt med vaniljekrem, kr 50.

Sjokovanilje – fylt med vaniljekrem og toppet med Valrhona sjokolade, kr 55.

Croissantsnurr – salt karamell og pecan, kr 40.

Tebriks, kr 35.

Sjokoladecroissant – kakao i deig og Valrhona sjokoladefyll, kr 40.

Pastel de Nata – butterdeig og eggekrem, kr 40.

(Denne selges pga. produksjonstid kun på torsdager, ved bestilling av minimum 10 stk. Bestilling må være inne senest kl. 14.00, tirsdag samme uke).

Pistasjcroissant, Wienerbrød og Cruffin (kanelcroissant), kr 40.

(Disse kan lages ved bestilling av minimum 20 stk. pr. type, senest én uke før ønsket hentedato).

Frosne deigemner ,hver type selges i pakker på 10 stk.

  • Frosne deigemner, grov og fin croissant, kr 250 (kr 25 pr.stk.)
  • Frosne deigemner med fyll, kr 300 (kr 30 pr.stk.)

Croissanter med vaniljefyll selges kun ferske.

Se veiledning på hev og stek av croissanter >

Smak og kvalitet – lokale, norske produkter

Jeg ønsker å bruke mest mulig lokale og norske produkter, for å kunne støtte opp om de vi har rundt oss, og for sporbarhet og miljøhensyn.

  • Melk fra glade kyr i Soknedal.
  • Egg fra lokale høner, ved Oppstu gård på Kvål.
  • Mel fra mølla i Buvika.
  • Ekte meierismør fra TINE.
  • Emballasje og etiketter produsert i Norge.
  • Lokale helter til å hjelpe meg med firma, nettside og markedsføring.