Våre croissanter er bakt etter fransk metode, med fokus på smak og kvalitet. De bakes med ekte smør, melk rett fra kua, og mye tid og kjærlighet. Vi lager også karamell og alle fyll (unntatt sjokolade), fra bunnen av.
Croissanter lages i ulike typer, se bilder under, men ikke alltid at vi har alle typene på lager.
Utsalget av croissanter i Trondheim, har sine egne priser.
Pris pr. stk.
Klassisk croissant , kr 40
Grov croissant 80g, kr 40
Snickerscroissant – karamell, peanøtter og Valrhona sjokolade, kr 47.
Pain au Chocolat – Valrhona sjokoladefyll, kr 45.
Eplecroissant – fylt med eplekompott, kr 45.
Bringebærcroissant – bringebærfyll, kr 45.
Mandelcroissant – mandelmasse og mandelflak, kr 45.
Vaniljecroissant – fylt med vaniljekrem, kr 60.
Sjokovanilje – fylt med vaniljekrem og toppet med Valrhona sjokolade, kr 65.
Croissantsnurr – salt karamell og pecan, kr 45.
Sjokoladecroissant – Valrhona sjokoladefyll og kakao i deig, kr 45.
Tebriks, kr 35.
Pistasjcroissant, Wienerbrød og Cruffin (kanelcroissant), kr 45.
(Disse kan lages ved bestilling av minimum 20 stk. pr. type, senest én uke før ønsket hentedato).
Croissanter med annet fyll , selges kun ferske.
Se veiledning på hev og stek av croissanter >
Jeg ønsker å bruke mest mulig lokale og norske produkter, for å kunne støtte opp om de vi har rundt oss, og for sporbarhet og miljøhensyn.